Midweek met kinderen op het Grevelingenmeer

Midweek met kinderen op het Grevelingenmeer

Stampersplaat, Port Zelande, Dwars in den Weg, Bruinisse (Schouwen-Duiveland)

  Beschrijving

  Kindvriendelijke route die u zelf met een gehuurde boot kunt doen met leuke activiteiten en overnachtingmogelijkheden. Let op voor het overnachten aan een van eilandjes heeft u een Grevelingenkaart nodig, deze is verkrijgbaar bij Jachthaven Bruinisse. Bij de meeste verhuurboten is de kaart inclusief.

  Bruinisse -Stampersplaat (2uur/13km; 7 Nm)
  Vanuit Bruinisse  vaart u in oostelijke richting naar Stampersplaat. Onderweg heeft u grote kans op bruinvissen en zeehonden. In het westelijk haventje van de Stampersplaat ligt u lekker beschut. Op het eiland vind u pony's en koeien, welke soms dicht bij de boten komen kijken.

  Stampersplaat -Port Zelande (1,5 uur/7 km; 4Nm)
  Van de Stampersplaat vaart u richting Port Zelande. Bij de jachthaven van Port Zelande is een Center Parcs met subtropisch zwemparadijs en grote speelhal voor de kinderen.

  Port Zelande - Dwars in den Weg  (2,5 uur/15 km; 8 Nm)
  Vertrek vanuit Port Zeland in Noorderlijke richting, rond de Hompelvoet naar Dwars in den Weg of Brouwershaven. Op Dwars in den Weg kunt u overnachten en  genieten van een wandeling over dit eiland vol met pony's.

  Dwars in den Weg - Bruinisse 2,5 uur/ 15km; 8 Nm)
  De jachthaven van Bruinisse heeft vele luxe voorzieningen, zo zijn er goede speel- en zwemvoorzieningen voor de kinderen. Achter de haven vindt u vakantiepark Aquadelta waar u een overdekt zwemparadijs vindt. Een minigolfbaan en een bowlingbaan bieden voldoende vermaak.

  Contact

  Lokatie adres

  Midweek met kinderen op het Grevelingenmeer
  • Adres
   Stampersplaat, Port Zelande, Dwars in den Weg, Bruinisse