Veerse Meer

In het hart van Zeeland ligt het Veerse Meer. Ooit een woelige zeearm, nu een watersportparadijs voor surfers, kanoërs, zeilers, waterskiërs, duikers en vissers. Gezellige plaatsjes als Kortgene, Kamperland en Veere staan op de kaart. En heb je de talloze onbewoonde eilandjes al ontdekt? Afmeren bij deze bijzondere plekjes is een aanrader. Door de ondiepe oevers is het Veerse Meer uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.

Ontdek de watersporten op het Veerse Meer:
Surfen en beachsporten | Fast fun | Onder water | Varen | Meevaren | Peddelen

Meer informatie over het Veerse Meer vind je op veersemeer.com. Of ontdek een van de andere bestemmingen in de Delta.

Tip-Veerse-Meer-Eiland-Hoppen-en-watersporten.jpg

Eiland hoppen en watersporten

Het Veerse Meer biedt ongekend veel watersportmogelijkheden om je te vermaken. Eiland hoppen is een van de populairste bezigheden, maar je kunt hier ook waterskiën aan de kabelbaan of flyboarden.

Lees verder
Tip-Veerse-Meer-Noord-Beveland.jpg

Noord-Beveland Eindeloos eiland

Noord-Beveland is een zeer afwisselend Eindeloos Eiland. Het is dé uitvalsbasis voor een lekker dagje strand of stevige wandeling. En dan vind je er ook nog eens heel veel gezellige havenplaatsen.  

Lees verder
Tip-Veerse-Meer-Breezand-en-de-Veerse-Gatdam.jpg

Breezand en Veersegatdam

Breezand is een eindeloos fijn strand om met de kinderen te bezoeken en een fantastisch watersportgebied. Aan de meerzijde kun je leren surfen. Aan de zeezijde kunnen ervaren (kite)surfers terecht.

Lees verder
Tip-Veerse-Meer-De-Haringvreter.jpg

Haringvreter

Haringvreters. Zo werden de zeehonden vroeger door de vissers genoemd. Zeehonden lagen te rusten op wat toen nog een zandplaat in de zee was.

Lees verder
Tip-Veerse-Meer-Mooiste-stadje.jpg

Veere: mooiste stadje van Nederland

Veere is hét historische stadje aan het Veerse Meer. In het stadscentrum herinneren de vele oude gevels, prachtige koopmanshuizen en oude pakhuizen aan gouden tijden.

Lees verder
Veerse-wallen-400-400px

Tip Wandelen over de Veerse Wallen

Om zichzelf te beschermen tijdens de tachtigjarige oorlog hebben de bewoners van Veere wallen om de stad heen gebouwd om zo de vijand tegen te houden. Nu bieden ze de mogelijkheid om te wandelen.

Lees verder