Varen in Brabant verbindt

Brabant is een veelzijdig en verrassend gebied om doorheen te varen. Bovendien valt langs de interessante vaarroutes veel te zien en te beleven. De vereniging Varen in Brabant is opgericht om het vaargebied in Brabant op een professionele manier te promoten en te ondersteunen.

De vereniging bevordert de recreatie op en om de binnenwateren, de oevers en in de stadshavens. Daarnaast organiseert, stimuleert en onderneemt zij activiteiten om de recreatie in Brabant te bevorderen. Ter promotie van het vaargebied heeft de vereniging de digitale en fysieke Vaarkaart West-Brabant ontwikkeld. Deze overzichtskaart bevat alle regionale vaarroutes en aantrekkelijke aanlegplaatsen, waarbij nadrukkelijk een link wordt gelegd met de activiteiten aan wal.

Daarnaast hebben de leden van vereniging Varen in Brabant hun eigen digitale platform op www.vareninbrabant.nl, dat tevens een uitstekend vertrekpunt is voor elke watersporter. De vereniging Varen in Brabant heet u van harte welkom in Bourgondisch Brabant!

www.vareninbrabant.nl