Home

Ontdek, geniet en beleef de Delta!

Het Deltagebied is van Antwerpen tot Hellevoetsluis en van Cadzand tot Woudrichem een afwisselende blauw groene oase. Hier vind je een eindeloze variatie aan watersportmogelijkheden en vaargebieden. Van uitdagend tot geschikt voor beginners. Hoe je ook wilt watersporten, met behulp van deze site vind je altijd het juiste vaar-, duik-, surf-, sup-, kano-, kite, snorkel- of kajakgebied.

En niet te vergeten is er nog het mooie achterland vol goede restaurants, historische steden en dorpen, indrukwekkende natuurgebieden, attracties en een indrukwekkende historie. Op deze site helpen we je de weg te vinden in het grote aanbod, bijvoorbeeld met handige overzichten van watersporten en watersportgebieden en een vaarroutekaart.

Deltagids - culinair

Proef de Delta!

De Delta is een haast onuitputtelijk bron van zalige streekproducten. Geniet er naar hartenlust van in een van de vele goede restaurants en strandpaviljoens.

Proef de Delta
Deltagids - slikken

De Deltanatuur

Op de grens van land en water vind je de meest dynamische natuurgebieden. Water en wind vormen het landschap tot een prachtig geheel dat je verkend móét hebben.

Beleef de Deltanatuur
Deltagids - watersport

Watersporten

De lange kust en verschillende wateren maakt de Deltaregio tot een topbestemming voor watersporters. Omdat er zoveel afwisselende gebieden zijn, is zo’n beetje alles mogelijk. 

Ontdek de watersporten
Cultuur-Bruisend-Breda-400x200

Het Deltaleven

De delta is een gebied vol historie waar je zomaar doorheen kunt wandelen. Er zijn talloze monumenten-, haven- en vestingsteden met de mooiste oude gebouwen.

Ontdek het Deltaleven
Deltagids - vaarroutekaart

Bepaal je vaarroute

Kies je een culinaire, natuurrijke of sportieve koers? Voer snel en eenvoudig je gegevens in en maak zo je eigen gepersonaliseerde themaroute.

Naar de vaarroutes
deltagids

Bekijk de brochure

Alle inspiratie die je nodig hebt voor de Delta in één handige brochure met o.a. de leukste adressen in het achterland en handige overzichten.

Bekijk de brochure
Delta

Waarheen in de Delta

Zoveel mogelijkheden om te genieten op, aan of in het water! Dit handige overzicht helpt je je bestemming uitzoeken. Van beschut in het binnenland tot volle op in het getij.

Ontdek de bestemmingen
352_176_goeree

Genieten op Goeree-Overflakkee

Frisse zeewind opsnuiven, natuurgebieden verkennen, actief erop uit of gezellig shoppen: het kan allemaal op Goeree-Overflakkee. Of 

Meer informatie
352_176_schouwen

Vakantie-eiland Schouwen

Schouwen-Duiveland is vooral dankzij het water een vakantie-eiland. Met al dat water kunnen we niet anders dan er nauw mee verbonden zijn.

Lees verder
352_176_goes

Beleef waterrijk Goes

Via het kanaal Goes-Goese Sas is Goes direct verbonden met Nationaal Park Oosterschelde. Een stad met een aantrekkelijk centrum!

Lees verder
352_176_largo

Zorgeloos genieten bij Largo

Largo biedt stijlvolle, full-service accommodaties aan de Noordzeekust. Met Largo maak je de mooiste en meest exclusieve reisverhalen

Bezoek de site
Deltagids-Jachthaven-Bruinisse

Beleef, geniet en ervaar!

Aan het prachtige, natuurrijke Grevelingenmeer ligt een Thuishaven, welke van alle gemakken is voorzien: Jachthaven Bruinisse.

Lees meer
Deltagids-Brabantse-Wal

Waar Brabant Zeeland kust!

Door een idyllisch sluizencomplex is Brabant verbonden met de Zeeuwse en Zuid-Hollandse vaarroutes. Van rust tot avontuur u vindt het op de Brabantse Wal.

Lees verder
Deltagids-Seven-Sisters

Warm welkom

De Seven Sisters havens staan garant voor topkwaliteit, met vele moderne voorzieningen aangepast naar uw wensen. U bent welkom in de havens van Seven Sisters.

Lees verder
Deltagids-Waterpoort

Historie, streekkwaliteit, rust en natuur

Achter de uitgestrekte mondingen van rivieren en havenkanalen rondom het Volkerak - Zoommeer ontdekt u de historie, rust en natuur van Waterpoort.

Lees verder

Banner Zeeland Veilig

Overnachten in de Delta

Wil je lekker blijven slapen in de Delta? Bekijk dan het aanbod op een van onderstaande sites.

Of bezoek een van de vele jachthavens in de Delta.

Uit de Delta agenda

  • wo 15 sep - zo 19 sep

    Jazz by the Sea

    Jazz by the Sea is hét jazzfestival met uitzicht op zee en wordt gehouden langs de hele Walcherse ... Lees verder

  • vr 01 okt - zo 03 okt

    Kustmarathon Zeeland

    De Kustmarathon is de mooiste en zwaarste marathon van Nederland, langs de Zeeuwse kust, door bos, over ... Lees verder

Actueel

Statement coronavirus

maandag 16 maart 2020 De door de overheid genomen besluiten omtrent het coronavirus, raken ons allemaal. De ontwikkelingen in deze onzekere periode volgen elkaar snel op en dit zal een grote impact hebben op de gehele ... lees verder

Uw evenement op Deltagids.nl?

De Deltagids biedt het perfecte podium om uw evenement op het water en aan wal vol in de spotlights te zetten.

Voeg uw evenement toe op deze pagina en vergeet niet als subtype 'watersport' aan te vinken.