Statement coronavirus

maandag 16 maart 2020

De door de overheid genomen besluiten omtrent het coronavirus, raken ons allemaal. De ontwikkelingen in deze onzekere periode volgen elkaar snel op en dit zal een grote impact hebben op de gehele toeristische sector. Wij zullen de handen ineen slaan met ondernemers, overheden en andere stakeholders om deze impact te minimaliseren en alles in het werk stellen om een snel herstel te bevorderen.
Vanuit onze toeristische collectiviteitsrol richting gasten én partners op het gebied van informatiemanagement, -inspiratie, gastheerschap en marketing hebben wij op dit moment de volgende zaken in gang gezet:
 • Voor gasten en partners hebben we een veelgestelde vragen pagina op onze website geplaatst die regelmatig geupdated zal worden. U kunt onderstaande links aan uw eigen communicatiekanalen toevoegen:
  Nederlands: www.vvvzeeland.nl/nl/coronavirus
  Duits: www.vvvzeeland.nl/de/coronavirus
  Engels: www.vvvzeeland.nl/en/coronavirus
 • De lopende campagnes zijn gestopt en de content op onze website en social media wordt op passende wijze gewijzigd;
 • Voor onze VVV-inspiratiepunten verwijzen wij u, in verband met lokale en actuele ontwikkelingen, graag online naar de openingstijden, zij zijn in ieder geval telefonisch bereikbaar. De back-office medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis, waarbij de centrale nummers staan doorgeschakeld. Eventuele fysieke afspraken zullen waar mogelijk uitgesteld worden;
 • We staan in nauw contact met ons brede netwerk, zoals het NBTC, andere DMO's in het land, onze TUA-partners Impuls en Kenniscentrum Kusttoerisme en TOZeeland. Op de achtergrond worden diverse voorbereidingen getroffen, onder andere op het gebied van marketingcampagnes, om Zeeland weer sterk op de kaart te zetten in onze kernlanden, zowel binnen het toeristische als het zakelijke segment, zodra dit qua timing weer verantwoord is.
 • Relevante updates zullen wij met u delen via LinkedIn en middels speciale partnernieuwsbrieven. Klik hier als u deze partnernieuwsbrieven wilt ontvangen.

« Terug