Wijziging vaarschema Zeeuwse Pontjes

Pontje IJmonddonderdag 27 juli 2017

De verbinding Port Zélande - De Punt - Brouwershaven wordt vanaf heden overgenomen door het schip de IJmond van Rederij Denick. De IJmond vaart op woensdagen en zaterdagen. De afvaarten op maandag komen te vervallen. Daarnaast is er een wijziging in vaartijden van het pontje tussen Hansweert en Perkpolder, vanwege de waterhoogte kan het schip niet uitvaren bij laag water.

De IJmond
Het schip de IJmond heeft beperkte capaciteit, daarom is reserveren voor de overtocht gewenst. Neem contact op met de schipper op telefoonnummer 06-53206436 of bekijk de website www.denick.nl.

Laagwater
Vanwege de waterhoogte in de haven van Perkpolder kan het schip Mps. Onderneming (Verbinding Hansweert - Perkpolder) niet uitvaren bij laag water. Hierdoor vallen verschillende vaarten uit. Voor de actuele vaartijden zie: www.vvvzeeland.nl/pontjes

Actuele informatie
Altijd op de hoogte blijven van actuele meldingen over de Zeeuwse Pontjes? Via de Zeeland App en de mobiele Routeplanner heb je altijd actuele informatie. Zo weet je bijvoorbeeld op tijd dat de vertrektijden gewijzigd zijn. Of als er harde wind staat, of het pontje wel of niet uitvaart. LET OP! Bij het downloaden van de Zeeland App (App store en Google play) moet de push notificatie van de pontjes ingeschakeld worden.


NOOT VOOR REDACTIE
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Routebureau VVV Zeeland, Tel. 0118 – 587 701.

« Terug