Veerse Meer

Freizeitgenuss auf ganzer Linie

Im Herzen Zeelands liegt das Veerse Meer. Was einst ein unruhiger Meeresarm war, ist heute ein Wassersportparadies für Surfer, Kanuten, Segler, Wasserskifahrer, Taucher und Angler. Einladende Orte wie Kortgene, Kamperland und Veere liegen an seinen Ufern. Haben Sie die zahllosen unbewohnten Inseln schon entdeckt? Dort sollten Sie unbedingt einmal anlegen. Dank seiner flachen Ufer eignet sich das Veerse Meer hervorragend für Familien mit Kindern.

Entdecken Sie die Wassersportmöglichkeiten am Veerse Meer:
Beachsport und Surfen | Fast Fun | Unter Wasser | Bootfahren | Mitfahren | Paddeln

Oder entdecken Sie eins der anderen Ziele im Delta.

Tip-Veerse-Meer-Eiland-Hoppen-en-watersporten.jpg

Eiland hoppen en watersporten

Het Veerse Meer biedt ongekend veel watersportmogelijkheden om je te vermaken. Eiland hoppen is een van de populairste bezigheden, maar je kunt hier ook waterskiën aan de kabelbaan of flyboarden.

Lees verder
Tip-Veerse-Meer-Noord-Beveland.jpg

Noord-Beveland Eindeloos eiland

Noord-Beveland is een zeer afwisselend Eindeloos Eiland. Het is dé uitvalsbasis voor een lekker dagje strand of stevige wandeling. En dan vind je er ook nog eens heel veel gezellige havenplaatsen.  

Lees verder
Tip-Veerse-Meer-Breezand-en-de-Veerse-Gatdam.jpg

Breezand en Veersegatdam

Breezand is een eindeloos fijn strand om met de kinderen te bezoeken en een fantastisch watersportgebied. Aan de meerzijde kun je leren surfen. Aan de zeezijde kunnen ervaren (kite)surfers terecht.

Lees verder
Tip-Veerse-Meer-De-Haringvreter.jpg

Haringvreter

Haringvreters. Zo werden de zeehonden vroeger door de vissers genoemd. Zeehonden lagen te rusten op wat toen nog een zandplaat in de zee was.

Lees verder
Tip-Veerse-Meer-Mooiste-stadje.jpg

Veere: mooiste stadje van Nederland

Veere is hét historische stadje aan het Veerse Meer. In het stadscentrum herinneren de vele oude gevels, prachtige koopmanshuizen en oude pakhuizen aan gouden tijden.

Lees verder
Veerse-wallen-400-400px

Tip Wandelen over de Veerse Wallen

Om zichzelf te beschermen tijdens de tachtigjarige oorlog hebben de bewoners van Veere wallen om de stad heen gebouwd om zo de vijand tegen te houden. Nu bieden ze de mogelijkheid om te wandelen.

Lees verder