Watersportvereniging Breskens

Watersportvereniging Breskens

Breskens

  Beschreibung

  Een actieve en bloeiende vereniging voor de zeiler en voor de motorbootvaarder. Met als thuishaven Breskens, gelegen op de grens van Nederland en België aan de monding van de Westerschelde, waar genieten van het water in al zijn facetten mogelijk is, zijn wij een vereniging waarbij elke watersporter zich thuis kan voelen.
  Breskens is gelegen aan één van voor de watersporter Neerlands mooiste wateren. De Westerschelde biedt hen unieke kansen onder bijna alle weersomstandigheden. Is het weer je buitengaats wat te ruw…. dan kun je heel vaak, beschut achter de zandbanken, wel leuk varen. Wil je toeren langs de gezellige Belgische kust….. een oversteek naar Engeland maken.... naar de Franse kust, Breskens is een uitstekende uitvalshaven. Puur genieten van de natuur….. dan is er varend langs de zandbanken altijd wel wat te zien! Ook de Zeeuwse Delta is vanuit Breskens gemakkelijk en goed bereikbaar.

  Kortom, als je volop wilt genieten van de watersport kom dan naar Breskens en wordt meteen daarbij lid van onze vereniging!

  Kontakt

  Adresse

  Watersportvereniging Breskens

  Organisation

  WV Breskens

  Characteristics

  Kennzeichen

  • Jachthäfen
  • Segeln