Das Delta

Das Delta garantiert grenzenloses Wassersportvergnügen. Endlose Weite auf dem Wasser, unzählige Möglichkeiten an Land. Vom Haringvliet bei Hellevoetsluis bis nach Antwerpen und von den Binnengewässern Noord-Brabants bis zur Nordsee.

Für eine herrliche, unbeschwerte Zeit auf dem Wasser und an Land finden Sie auf dieser Seite praktische Informationen, zum Beispiel zu Wind, Gezeiten, sauberem Wasser und Wassersportangeboten. 

Blauwe-Vlag

Blauwe vlag

Wil je naar een schoon strand of een goede jachthaven, dan is de blauwe vlag een betrouwbaar uitgangspunt. Het staat symbool voor kwaliteit en zorg voor natuur en milieu.

Meer over de blauwe vlag
Trailerhellingen

Trailerhellingen

In de Delta vind je op meerdere plaatsen trailerhellingen. Kijk op de overzichtelijk kaart voor locaties waar je snel en eenvoudig het water op kunt.

Bekijk de trailerhellingen
Marifoonkanalen

Marifoonkanalen

Noodoproepen, weersverwachtingen, contact met de sluiswachter… De marifoon is onontbeerlijk op het water. Een overzicht van de kanalen in de Delta.

Bekijk de marifoonkanalen
Windguru

Windguru

Wordt het kiten, surfen, zeilen of een zeldzaam windstil dagje op de Deltawateren? Je vindt up-to-date en accurate watersportweerinformatie op windguru.

Meer over de Windguru
Getijden

Getijden

Hoog of laag water; het verschil tussen een geslaagd potje beachvolley en sporten met natte voeten. Met de handige getijdentabel ben je altijd op de hoogte van de waterstanden.

Bekijk de getijden