Home

Das Delta entdecken, genießen und erleben!

Das Deltagebiet ist eine blau-grüne Oase, die sich von Antwerpen bis Hellevoetsluis und von Cadzand bis Woudrichem erstreckt. Die Vielfalt der Möglichkeiten für Bootsausflüge und Wassersport ist grenzenlos – und reicht von anfängertauglich bis anspruchsvoll. Gleichgültig welchen Wassersport Sie ausüben möchten, mithilfe dieser Website finden Sie immer das richtige Gebiet zum Bootfahren, Tauchen, Surfen, Suppen, Kanufahren, Kiten, Schnorcheln oder Kajakfahren.

Hinzu kommt das schöne Hinterland mit historischen Städten und Dörfern, eindrucksvollen Naturschutzgebieten, guten Restaurants, Sehenswürdigkeiten und einer beeindruckenden Geschichte. Mit dieser Website weisen wir Ihnen den Weg durch das große Angebot, beispielsweise mit praktischen Übersichten über Wassersportarten und Wassersportgebiete.

Deltagids - culinair

Proef de Delta!

De Delta is een haast onuitputtelijk bron van zalige streekproducten. Geniet er naar hartenlust van in een van de vele goede restaurants en strandpaviljoens.

Proef de Delta
Deltagids - slikken

Beleef de Deltanatuur!

Op de grens van land en water vind je de meest dynamische natuurgebieden. Water en wind vormen het landschap tot een prachtig geheel dat je verkend móét hebben.  

Beleef de Deltanatuur
Deltagids - watersport

Watersporten

Waar je ook bent in de Delta, het water lokt altijd. Duik in de golven, ga vissen, ontdek het onderwaterleven, voel de wind in de zeilen en leef je uit!

Ontdek de watersporten
Cultuur-Bruisend-Breda-400x200

Ontdek het Deltaleven!

De delta is een gebied vol historie waar je zomaar doorheen kunt wandelen. Er zijn talloze monumenten-, haven- en vestingsteden met de mooiste oude gebouwen.

Ontdek het Deltaleven
Deltagids - vaarroutekaart

Bepaal je vaarroute

Kies je een culinaire, natuurrijke of sportieve koers? Voer snel en eenvoudig je gegevens in en maak zo je eigen gepersonaliseerde themaroute.

Naar de vaarroutes
cover-deltagids-banner

Bekijk de brochure

Alle inspiratie die je nodig hebt voor de Delta in één handige brochure met o.a. de leukste adressen in het achterland en handige overzichten.

Bekijk de brochure
Delta

Waarheen in de Delta

Zoveel mogelijkheden om te genieten op, aan of in het water! Dit handige overzicht helpt je je bestemming uitzoeken. Van beschut in het binnenland tot volle op in het getij.

Ontdek de bestemmingen
352_176_goeree

Genieten op Goeree-Overflakkee

Frisse zeewind opsnuiven, natuurgebieden verkennen, actief erop uit of gezellig shoppen: het kan allemaal op Goeree-Overflakkee. Of 

Meer informatie
352_176_schouwen

Vakantie-eiland Schouwen

Schouwen-Duiveland is vooral dankzij het water een vakantie-eiland. Met al dat water kunnen we niet anders dan er nauw mee verbonden zijn.

Lees verder
352_176_goes

Beleef waterrijk Goes

Via het kanaal Goes-Goese Sas is Goes direct verbonden met Nationaal Park Oosterschelde. Een stad met een aantrekkelijk centrum!

Lees verder
352_176_largo

Zorgeloos genieten bij Largo

Largo biedt stijlvolle, full-service accommodaties aan de Noordzeekust. Met Largo maak je de mooiste en meest exclusieve reisverhalen

Bezoek de site
Deltagids-Jachthaven-Bruinisse

Beleef, geniet en ervaar!

Aan het prachtige, natuurrijke Grevelingenmeer ligt een Thuishaven, welke van alle gemakken is voorzien: Jachthaven Bruinisse.

Lees meer
Deltagids-Brabantse-Wal

Waar Brabant Zeeland kust!

Door een idyllisch sluizencomplex is Brabant verbonden met de Zeeuwse en Zuid-Hollandse vaarroutes. Van rust tot avontuur u vindt het op de Brabantse Wal.

Lees verder
Deltagids-Seven-Sisters

Warm welkom

De Seven Sisters havens staan garant voor topkwaliteit, met vele moderne voorzieningen aangepast naar uw wensen. U bent welkom in de havens van Seven Sisters.

Lees verder
Deltagids-Waterpoort

Historie, streekkwaliteit, rust en natuur

Achter de uitgestrekte mondingen van rivieren en havenkanalen rondom het Volkerak - Zoommeer ontdekt u de historie, rust en natuur van Waterpoort.

Lees verder