Home

Ontdek, geniet en beleef de Delta!

Het Deltagebied is van Antwerpen tot Hellevoetsluis en van Cadzand tot Woudrichem een afwisselende blauw groene oase. Hier vind je een eindeloze variatie aan watersportmogelijkheden en vaargebieden. Van uitdagend tot geschikt voor beginners. Hoe je ook wilt watersporten, met behulp van deze site vind je altijd het juiste vaar-, duik-, surf-, sup-, kano-, kite, snorkel- of kajakgebied.

En niet te vergeten is er nog het mooie achterland vol goede restaurants, historische steden en dorpen, indrukwekkende natuurgebieden, attracties en een indrukwekkende historie. Op deze site helpen we je de weg te vinden in het grote aanbod, bijvoorbeeld met handige overzichten van watersporten en watersportgebieden en een vaarroutekaart.

Deltagids - culinair

Proef de Delta!

De Delta is een haast onuitputtelijk bron van zalige streekproducten. Geniet er naar hartenlust van in een van de vele goede restaurants en strandpaviljoens.

Proef de Delta
Deltagids - slikken

Beleef de Deltanatuur!

Op de grens van land en water vind je de meest dynamische natuurgebieden. Water en wind vormen het landschap tot een prachtig geheel dat je verkend móét hebben.  

Beleef de Deltanatuur
Deltagids - watersport

Watersporten

Waar je ook bent in de Delta, het water lokt altijd. Duik in de golven, ga vissen, ontdek het onderwaterleven, voel de wind in de zeilen en leef je uit!

Ontdek de watersporten
Cultuur-Bruisend-Breda-400x200

Ontdek het Deltaleven!

De delta is een gebied vol historie waar je zomaar doorheen kunt wandelen. Er zijn talloze monumenten-, haven- en vestingsteden met de mooiste oude gebouwen.

Ontdek het Deltaleven
Deltagids - vaarroutekaart

Bepaal je vaarroute

Kies je een culinaire, natuurrijke of sportieve koers? Voer snel en eenvoudig je gegevens in en maak zo je eigen gepersonaliseerde themaroute.

Naar de vaarroutes
Deltagids2017

Bekijk de brochure

Alle inspiratie die je nodig hebt voor de Delta in één handige brochure met o.a. de leukste adressen in het achterland en handige overzichten.

Bekijk de brochure
Deltagids - delta

Waarheen in de Delta

Zoveel mogelijkheden om te genieten op, aan of in het water! Dit handige overzicht helpt je je bestemming uitzoeken. Van beschut in het binnenland tot volle op in het getij.

Ontdek de bestemmingen
Deltagids-Jachthaven-Bruinisse

Beleef, geniet en ervaar!

Aan het prachtige, natuurrijke Grevelingenmeer ligt een Thuishaven, welke van alle gemakken is voorzien: Jachthaven Bruinisse.

Lees meer
Deltagids-Brabantse-Wal

Waar Brabant Zeeland kust!

Door een idyllisch sluizencomplex is Brabant verbonden met de Zeeuwse en Zuid-Hollandse vaarroutes. Van rust tot avontuur u vindt het op de Brabantse Wal.

Lees verder
Deltagids-Seven-Sisters

Warm welkom

De Seven Sisters havens staan garant voor topkwaliteit, met vele moderne voorzieningen aangepast naar uw wensen. U bent welkom in de havens van Seven Sisters.

Lees verder
Deltagids-Waterpoort

Historie, streekkwaliteit, rust en natuur

Achter de uitgestrekte mondingen van rivieren en havenkanalen rondom het Volkerak - Zoommeer ontdekt u de historie, rust en natuur van Waterpoort.

Lees verder

Overnachten in de Delta

Wil je lekker blijven slapen in de Delta? Bekijk dan het aanbod op een van onderstaande sites.

Of bezoek een van de vele jachthavens in de Delta.

Blijf op de hoogte

Uit de Delta agenda

  • vr 05 mei

    Bevrijdingsfestival Zeeland

    Vier de vrijheid! Het Bevrijdingsfestival begint na de officiële opening om 13.00 uur met een ... Lees verder

  • za 13 mei - zo 14 mei

    Nationale Molendag

    Als je eens een molen wilt bezoeken en van binnen wilt bekijken, dan is Nationale Molendag een prima ... Lees verder

Uw advertentie hier?

Deze online advertentie bevat minimaal 150 en maximaal 170 tekens (inclusief spaties). De tekst is in een laagdrempelige je-stijl geschreven en inspireert mensen om te klikken.

Hyperlink pagina

Actueel

Deltagids 2017 is verschenen

Cover_Deltagids_NL kleindonderdag 19 januari 2017 DE INSPIRATIEGIDS VOOR WATERRATTEN EN LANDROTTEN De nieuwe Deltabrochure 2017 is verschenen. Deze inspiratiegids is één van de middelen die VVV Zeeland samen met partners inzet om het Deltagebied ... lees verder

Uw evenement op Deltagids.nl?

De Deltagids biedt het perfecte podium om uw evenement op het water en aan wal vol in de spotlights te zetten.

Voeg uw evenement toe op deze pagina en vergeet niet als subtype 'watersport' aan te vinken.